lauantai 5. tammikuuta 2013

Tervetuloa arki

 
Hei hei kuulat, konvehdit ja muut sokeripommit.
Otan ilolla vastaan arjen mukanaan tuoman ryhdin, terveellise(mmä)n ruokavalion ja töihin paluun. 
Aikaisista aamuista saatan hiukan narista. 
Joulu kaikkinensa oli ihana, rentouttava ja kerrankin loma tuntui riittävän pitkältä. Lasten yökyläilyllä lienee osansa asiaan. 
 
 
 Vanha vuosi päätettiin kolmen korvan tulehdusdiagnoosilla ja aattoilta vietettiin vähintäänkin rauhallisissa tunnelmissa. Mitään pizza/punkku/Pähkinänsärkijä-leffa-comboa kummempaa en kyllä kaivannut tahi jaksanutkaan. Yllätyskylään saapunut ystävä antoi leppoisalle illalle viimeisen silauksen, kiitos Netta <3

Uusi vuosi puolestaan aloitettiin jännissä tunnelmissa kun oma all time favourite sisustuslehteni, Koti ja keittiö, tuli tekemään meidän huushollistamme jutun. Siitä lisää tuonnempana.  Muutenkin voisin hiukan ryhdistäytyä ja pyyhkäistä pölyt täältä blogin puolelta.

Tämäkin porukka on kohta koditon.

Nyt uppoudumme toiseksi viimeisen lomapäivän tunnelmiin kera Risto Räppääjän. 
Että chill ja lol ja omg vaan kaikille.

-Heidi

2 kommenttia:

 1. Löysinpä mukavan ja kauniin blogin! :) Aivan ihania sun käsityöt! Ja oonkohan mä joskus törmännyt sun töihin jossain markkinoilla, Paraisilla vuosi sitten...?

  Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan, Teija!

   Paraisilla en ole ollut markkinoilla (suunnitelmissa kyllä jo pari joulua), Turun Vanhalla Suurtorilla sen sijaan jo melkein 15 joulua. Hui, jopas se aika rientää.

   Poista

Tack!