maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tämäkin vielä

Mitäs tuijotat?

Tapahtumarikas viikko huipentui, kun viisi uutta perheenjäsentä ilmoitti olemassaolostaan. Talon alta mönkinyt joukkio haahuili silmiään siristellen pitkin pihaa, mistä ne noukin yksitellen parempaan talteen. Kauhusta kankeina ja viisiviikkoisen varmuudella pienet kovanaamat sähisivät ja sylkivät koittaessani hieroa tuttavuutta. Kyllä ei paljon lepertelyt välejä lämmittäneet

Nyt porukka majailee lampaantaljalla lauteiden alla. Ensimmäisen olen kiukaaltakin nostanut alas; reviiri on jo siis selvästi laajentunut. Helka-emo tuntui aavistuksen huojentuneelta, kun huomasi isäntäväen ottavan osan kasvatusvastuusta harteilleen. 
Tarkemmin ajatellen, eipä ole mutsia liiemmin näkynyt koko päivänä. Viettää ilmeisesti sitä kuuluisaa omaa aikaa. 

Jengissä on yhdet identtiset kaksoset, heistä luonnollisestikin tuli Pilli ja Pulla. Viirullinen jää meille, nimi harkinnassa. Keksikääpä (onpas hassu sana, btw. Siis 'keksi' ja 'kääpä'?) te, rakkaat lukijat, vielä kahdelle karvanaamalle nasevat kutsumanimet.

-Heidi


9 kommenttia:

 1. Miten olis Viiru ja Pesonen? Tai Muumi ja Peikko?

  VastaaPoista
 2. Voi ihanat sähisijät!! Kaksi nimetöntä voisi vallan hyvin olla Keksi ja Kääpä : )

  VastaaPoista
 3. IIIIIIIHANIA!!!! Lelli ja Kukka. Näin nimettiin talouteen viimeksi tulleet pehmolelut 3-vuotiaan toimesta. Varsinkin toi Lelli on mun mielestä mielettömän hauska nimi, jotenkin ihan pönttö ja suuhun sopiva.

  VastaaPoista
 4. Suloisia kissoja.
  Pidättekö itse pennut vai löytyykö kaikille kodit?
  Saako kysyä aiotteko leikkauttaa emokissan ettei uusia pentuja tulisi? Noitahan näkyy olevan satoja kodittomia eläinsuojat pullollaan joka vuosi, valitettavasti. Varmasti pennuille helpompaa löytää kodit.

  Nimiehdotuksista kannatan myös Keksiä ja Kääpää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi jää meille, muille etsimme uudet. Emokissa leikkautetaan ilman muuta, nämä yhdet pennut riittävät.

   Keksi ja Kääpä otettiin käyttöön; musta-valkoinen on Keksi, harmaasta tuli Kääpä :)

   Poista

Tack!