lauantai 4. toukokuuta 2013

Pientä päivitystä


Lankahommia alkoi, kuten nimestä saattaa päätellä, käsityöblogina. Takaportiksi rönsyilylle lisäsin otsikon alle tuon 'Saattaahan tänne toki muutakin eksyä'. Viime aikoina painopiste on ollut nimenomaan tuossa rönsyilyssä, sen verta tapahtumarikasta kvartaalia tässä elellään. Nimenvaihto ei kuitenkaan liene tarpeen, kyllä niitä neulejuttujakin tänne taas saan napsuteltua kunhan elo tasaantuu (itsekin odotan tuota vaihetta mielenkiinnolla).


Remonttihommiahan tässä lähitulevaisuudessa taas näyttäisi riittävän. Lapsihommia samoin; katras kasvaa ja kukoistaa vaan ei lisäänny. Sisutuksesta sanan varsinaisessa merkityksessä en uskalla vielä hetkeen kirjoitella, tuleva uusi koti kun on nykyisellään aikalailla julkaisukelvotonta materiaalia. Aiheeseen päästäneen kuitenkin viimeistään jouluna, kun Koti ja keittiö läväyttää sivuillaan vanhan juhla-asuisen kotimme kaiken kansan tietoisuuteen. Mahdanko pystyä lukemaan juttua tuoreeltaan? 
Blogi kuitenkin pyörii omaan kituliaaseen tahtiinsa, pysykää rakkaat lukijat mukana (ei niin päätähuimaavassa) vauhdissa.


Niin, Te lukijat. Tilastojen perusteellahan teitä siellä on. 
Nyt vasta tajusin liittää tuon Vakkarit-pläjäyksen sivun oikeaan reunaan, jotenkin puoliteholla olen ollut tämän asian suhteen. Olin niin kovin innoissani ja otettu tajutessani, että teitä oikeasti on! Voi että! Keitä te ootte? Ihania anyway :)

Kesä, loma, muutto ja kaaos lähestyvät. 
Hyvä tästä kaikesta tulee. 
Tulee tulee.

-Heidi

7 kommenttia:

 1. Kyllä täällä ollaan! Olen meidän yhteisen kaverimme kautta kuolannut teidän taloanne! Se olis niin mua kun olla ja voi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pikkuruinen on taas maailma :D Voi, olisitte tulleet katsomaan livenä taloa (ja meitä)!

   Poista
 2. Täällä käyn minäkin :0) Aiheesta rönsyily on vaan mukavaa. Seuraan innolla mukana.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat siellä tuloillaan, kauniin väriset. Ja rönsyily sallittakoon, on jopa suotavaa :D Itsekin tutustuin vuosia sitten blogeihin ensin kässäblogien kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en muiden blogeissa edes kiinnitä huomiota rönsyilyyn, täällä se jotenkin aiheuttaa huono(hko)a omaatuntoa.

   Lokki-sukat on mun kestosuosikkimalli :)

   Poista
  2. Kommentteja lukiessa vasta huomasin, että sulla oli lintukuvio tulossa sukkiin. Kivan näköiset! :O)

   Poista

Tack!