tiistai 17. syyskuuta 2013

Dippadai ja syksyä

 Blogihiljaisuuden aikana syksy on saapunut. Siis ihan oikeasti saapunut, ei vain kalenterin mukaan. Rutiinit rullaa ja arki jyrää kulkee uomassaan. Kaksi nuorinta sujahtivat ongelmitta päiväkotielämään, koululaiset hoitavat hommansa ja allekirjoittaneen uusi työnkuva on osoittautunut mielekkääksi. Mikäs tässä siis ollessa. Kahden vanhimman harraste-elämäkin pyörii jo täydellä teholla. Hivenen huolestuneena tarkastelin lasten viikottaista aktiviteettimäärää; ei kai nyt vaan lapsi uuvu ja stressaannu ja onko sitä vapaa-aikaakaan nyt tarpeeksi? No ei ole uupunut ja vapaa-aikaa on edelleen tylsistymiseen asti. Äitikään ei ole turhan kunnianhimoista sorttia, joten lasten kautta eläminen voidaan jättää laskuista. 

Pientä kiristelyä tosin aiheuttaa The big R, remontti. Mies tekee parhaansa ja pitkä(hkö)ä päivää, mutta omaan silmään hommat edistyy liian hitaasti. Eräänä erityisen väsyneenä iltapäivänä taisin tämän ihan ääneenkiin ärähtää lausua, mitä näin jälkikäteen luonnollisesti kadun syvästi. Kyllä tämä tästä, osaa sitten arvostaa, huolella tekee, hyvä tulee jne. Plus että tämä talo on valtava. Eikä se nyt ihan yksin sitä remonttia joudu tekemään.

Kuvassa tiukkailmeinen talkoolainen push up-kuulosuojaimissaan.
Iso edellä, pieni perässä.
 Kelit ovat onneksi suosineet, ja sisällä ollaan käyty lähinnä nukkumassa ja syömässä. Vasta näin syyskelien alettua todellisuus tämänhetkisten asuinneliöiden rajallisuudesta valkeni. Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta kaksi huonetta ja keittiö on kuusihenkiselle perheelle vähän vähän. 
Eristetty ruokasali ja kellahtanut remonttimies.
Syksyistä tihkua toivotellen

-Heidi


2 kommenttia:

 1. Tsemppiä remonttiin! Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia editymisestä, puitteet näyttävät upeilta. :)

  Viimisimmässä Kotivinkissä oli muuten juuri juttua harrastamisesta, sekä lasten että vanhempien. Ja nimenomaan myös siitä miten sitä rumbaa jaksaa, ja tarviiko jaksaa.

  Ihanaa syksyn jatkoa! :)

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulee, kunhan joku nurkka näyttää ulkopuolisenkin silmään valmiilta. Toistaiseksi täällä hihkutaan eristetyistä ULKOseinistä ja POHJAmaalatuista lautalattioista :)

   Täytyypä lukaista Kotivinkkiä. Eilen ilmoitin itseni joogaan ja muiltakin osin kunnianhimoinen kuntoilukuuri on alkanut. Mutta vaikka nämä omatkin harrasteet vie aikaa, antavat ne voimia tän muun paletin pyörittämiseen.

   Poista

Tack!