torstai 27. syyskuuta 2012

Ei pöl(l)ömpi työpaikka

Tämä kuva on todenmukaista kuvamateriaalia työpaikaltani.

Työn tekeminen on (useimmille meistä) melkolailla välttämätöntä. Jos siis tykkää syömisestä ja katosta päänsä päällä.  
Mukavan työn tekeminen on tervetullutta bonusta, em. seikkojen päälle. 
Mukavan työn tekeminen mahdottoman mukavassa työyhteisössä on jo sellaista arkielämän luksusta, ettei paremmasta väliä.
p
Edellinen työnantajataho (neljän hengen tiimi vs. minä) oli vaativa, väliin riitaisa, epäoikeudenmukainen, ajoittain hyvinkin stressaava ja meluisa.
Työn luonne vaati täydellistä sitoutumista, rahallisen korvauksen ollessa naurettava pienehkö. Hyviäkin hetkiä toki oli, lukemattomia. Onneksi siis leipätyön ohella myös tämä työsuhde jatkuu, hamaan tulevaisuuteen (tai ainakin vuoteen 2029).
Life treats me well indeed.

-Heidi

4 kommenttia:

 1. Oo, oliko omat eväät virkaihmisellä? :) Kyllä olet niin asian ytimessä. Mukava työyhteisö on kaiken perusta. Sitä vaan on enemmän sääntö kuin poikkeus, että niitä kiintiöhankalia löytyy joka paikasta. Kuulostaa siltä, että teidän kahvihuoneessa heitä ei ole. Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripu, kyseinen valkosuklaa-puolukka-cupcake kavereineen oli kollegan omin käsin leipomaa ja työpaikalle kiikuttamaa. Eikä tässä vielä kaikki; kattauksessa oli myös mokkapaloja ja omenapiirakkaa. Normipäivänä, aattele! Poissaolollaan loisti vain se kiintiöhankala. Päivän kriittisimmät hetket koin arpoessani herkkujen syöntijärjestystä ja liian lyhyttä kaffepaussia :)

   Poista
 2. Uskomatonta! Mäkin haluan tuollaisen työpaikan ja tuollaisen työporukan. Niin ja tuollaisia leivonnaisia kahvitauolla. :D
  Ihanaa, että sä viihdyt töissä. Se on NIIIIIIN tärkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, onni on kyllä potkaissut ja lujaa, toivottavasti myös jatkossa.

   Ps. Mä voin kyllä tuoda kotitoimistollesi herkkuja :)

   Poista

Tack!