sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Back to bisnes

Blogirintamalla elellään hiljaiseloa, kiitos ulkona lupaavasti aloittelevan kevään. Piha, vaikkain säälittävän pieni, kaipaa jos jonkinnäköistä puunausta ja tänä(kin) vuonna olen päättänyt saada nurmikon kasvamaan. Jos tuo mutakasa tuolla talon takana vaikka jollain ilveellä muuttuisi pehmeäksi nurmikentäksi, eihän sitä koskaan tiedä. Ja kasvimaa, ou boi. Ikkunalaudat notkuvat erisortin taimia ja kevät keväältä kasvava siemenvalikoima odottaa maahan tökkimistä. Mutta siitä enemmän tuonnempana.


Sen verran on neulerintamalla kuitenkin tapahtunut, että ensimmäiset Ms Sukka-malliston  parit ovat päätyneet myyntiin asti. Myös täällä blogin puolella, Shop-osiosta, löytyy muutamaa mallia, lisää tulee pikkuhiljaa. Nappeja saa toiveitten  mukaan, laitoin yhteiskuvan kaikista naperoista joista valita. Ja jos tätä blogia vaikka joku mies/isä (yeah, right) lukisi; kyllä ne vaimon/äidin jalat kesälläkin saattavat palella. Vinkvink. Ainakaan meillä noita äitienpäivähommia ei ihan kokonaan parane lasten harteille jättää. Tai edes miehen, sen puoleen; ihan itse varasin pöydän ravintolasta. Ettei tule sitten sanomista.


Ja vaikka oman blogin postaukset ovatkin jääneet vähemmälle, olen löytänyt kerrassaan riemastuttavia uusia tuttavuuksia. Ripun Antakee armoo on hykerryttävän hauskaa luettavaa lapsiperheen arjesta ja sen vierestä. Vierastan hiukan nk. oikeita äitiysblogeja; minua ei oikeasti enää tässä vaiheessa kiinnosta kiinteiden aloitus, unikoulut, hampaiden taikka minkään muunkaan kasvu. Muitten siis kuin oman lapsen. Antakee armoo tarjoilee kirjoittajansa elämän (lähes) kaikkia osa-alueita kadehdittavan rehellisesti ja nokkelasti. Ja ironinen ote on aina tervetullut twist, asiaan kuin asiaan. Kiitos, Ripu!

Nyt pihalle (menkää tekin)!

-Heidi-

5 kommenttia:

 1. Eikää! Kiitos Heidi, snif, nyyh, iso hymy!

  Mutta asiaan: ONNEA! Siellä tehdas pyörii ja nyt kohti mainetta ja etenkin sitä mammonaa!

  Ihania luomuksia Heidi!

  Kiitos muuten vinkistä, meille ei parvekkeelle ole kotiutunut vielä muuta kuin äitienpäiväruukkuruusu, jota täytyykin lähteä hoivaamaan ennen kuin se kuolee. Onnistun just ja just pitämään hengissä parvekekukat pari kuukautta, saahan nähdä minkälaiset raukkaparat hoitooni kotiutuu tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuule vaan ittelles, yön pimeinä hetkinä, nukkumaanmenoa viivyttäessäni, on ihana hekotella sun jutuilles :)

   Poista
 2. Pannaanpa palkinnot kiertoon.. :D

  http://antakeearmoo.blogspot.com/2012/05/tunnustan.html

  Ei vaan, kiitos kauniista blogista ja niiiiin samoista ajatuksista!

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Tulin vastavierailulle. Mukava blogi!

  VastaaPoista

Tack!