lauantai 14. huhtikuuta 2012

Sukkahommia

Jos nyt jotain hyvää pitää ulkona vallitsevasta tyhmästä hyhmästä keksiä, niin sen ansiosta sukkamallistoni suunnittelu ja toteutus harppasi aimo askeleen eteenpäin. Oli yksinkertaisesti pakko saada villasukat jalkaan, ja prototyyppien valmistus hoitui siinä sivussa.

Mies on koko talven kulkenut sukissa, joista ahkeran käytön ansiosta on häthätää varret jäljellä. Taktiikka uusien sukkien saamiseksi oli ilmeisesti kulkea repaleiset sukat lepattaen ja näin allekirjoittaneessa syyllisyyttä aiheuttaen. Ihan näin hienovaraisesta vihjailusta ei juurikaan ole hyötyä, mikäli inspiraatio kukkii vallan toisaalla. Uusia sukkamalleja koristavatkin pitsit, nauhat ja iki-ihanat päällystetyt napit. Itse sukka on tavallistakin tavallisempi; harmaa, suoravartinen, basic-sukka. Olen hetkeksi jättänyt kirjoneulemallit hautumaan ja keskittynyt neuleitten "asustamiseen", tarkoituksena on kehitellä sukille seuraa käsineistä ja pipoista.

Näitä malleja tulee myös tuonne Shop-osastoon, kunhan saan tuotannon polkaistua käyntiin.

Olemme muuten nyt rapiat neljä vuotta asuneet vanhassa talossa, jossa lattiat ovat asianmukaisen kylmät. Kunnianhimoinen suunnitelmani (silloin neljä vuotta sitten) oli neuloa rouhea rottinkikori kukkuroilleen villasukkia. Kori sukkineen olisi eteisessä, jostaa vieraat sitten saisivat sisään tullessa vetää lämmikettä jalkoihinsa. Ensimmäisessä ostamassani korissa on polttopuita. Toinen on muistaakseni autotallissa, täynnä puutarhahärpäkkeitä. Vieraita kehoitan jo etukäteen ottamaan omat villasukat mukaan. Että sellainen suutarinverstas täällä.


Ulkona vihmovasta möhnästä huolimatta lupsakkaa lauantaita,

-Heidi

4 kommenttia:

 1. Upeat sivut, Heidi! Lämmintä tunnelmaa, hyvää mieltä ja kivasti kirjoitettuja juttuja.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania, kylläpä olet taitava! Nämä ovat kaupastasi SOLD OUT heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja vielä kun saisi ne sinne shoppiin, tuotanto takkuaa pahasti..

   Poista

Tack!