perjantai 24. helmikuuta 2012

Flower power

Tämä päivänkakkara-malli on ollut mallistossa ainakin jo, ööö, 15 vuotta. Taitaa olla ihan niitä ensimmäisiä myyntiin suunnittelemiani kirjoneulemalleja ja koristanut niin sukkia kuin lapasiakin.
 


Lanka on vuosien mittaan vaihdellut, lähinnä kulloistenkin värivalikoimien mukaan. Ehdoton suosikkini on kuitenkin ollut Novitan Isoveli. Lanka on kuvion suhteen sopivan vahvuista, mitä mukavin neuloa ja kestävä. Pientä miinusta tulee usein vaihtuvasta värimallistosta; monta ihanuutta on matkan varrella tipahtanut listoilta ja muutaman viimeisimmän malliston kirkkaimpia karkkeja tai hempeimpiä pastelleja en ole oikein tuntenut omakseni.



Joulumarkkinoilla olen päivänkakkaroistani saanut kuulla niin kehuja ("kiitos kiitos!") kuin epäilyjäkin (pinnistetty hymy). Epäilyjä siis siitä, että lapaseni ovat a) Kiinassa tai vähintään nyt Virossa tehty b) koneella ne nyt ainakin on neulottu. Pitäisikö tämä nyt kääntää kehuiksi? Että ihan supisuomalainen ja ihan omin käsin tehty, vaikkei ilmeisesti ikinä uskoisi. Hmm.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Niin ja jättäkääpä joku rohkea merkki käynnistänne 
(= en malta odottaa kommenttejanne :D )

1 kommentti:

Tack!