perjantai 2. maaliskuuta 2012

Synttärit, joulu ja pari muuta juhlapäivää!

Hiukan sellaiset oli fiilikset, kun Katian lankalähetys vihdoin saapui. Kaikkia haluamiani värejä en vielä tällä kertaa tilannut, laitetaan nyt ensin näillä alkuun ja täydennellään sitten myöhemmin. Kuten jo aiemmin hehkutin, Perun värikartta on kerrassaan loistokamaa. Ja mikä hienointa, mitkään väreistä eivät oikeastaan riitele keskenään. Melkoiset raitamahdollisuudet siis :D  
Perulaiset jonossa

Valtavan laatikon uumenista löytyi farkunsinistä, okrankeltaista, peruspunaista pikkuisen tummempana versiona sekä ruohonvihreää. Tuon vihreän kanssa kävi pieni fiba; luulin sen olevan tummempaa, lähinnä havunsävyä, eikä ihan noin, hmm, raikasta. Mutta eipä tuo haittaa, väri on jo tilkulla testattu ja toimivaksi todettu. Yhdessä keltaisen kanssa ovat melkoisen pirteä yhdistelmä. 
Ja sitten ne harmaat. Kahta eri harmaan sävyä otin näin alkuun. Mallit ovat jo valmiina, joten pääsen heti tositoimiin. Värikkäiden kanssa vasta mietiskelen ja suunnittelen.
Tarkoitukseni oli muuten kaikessa rauhassa purkaa ja järjestellä koko valtava lankakasa, fiilistellä ja suunnitella tulevia tarpeita. Illalla raahasinkin avatun pahvilaatikon talon perimmäiseen huoneeseen, ajattellen tarttua toimeen heti herättyäni. Taloutemme aamuvirkuin oli kuitenkin pikkukakkosen lomassa hoitanut homman puolestani ja fiilistelyn sijasta sulloin hampaitani kiristellen aukirevittyjä keriä sittarin muovipusseihin.

No, inspiraationi ei kuitenkaan ollut näin helposti nujerrettavissa. Ihanan leppoisaa viikonloppua teille!

1 kommentti:

  1. Aivan älyttömän ihana toi tummempi (lämpimpi?)harmaa! Voisin kuvitella sen olevan täydellinen paitaharmaa.

    VastaaPoista

Tack!