lauantai 28. heinäkuuta 2012

Paikka kaikelle

Ja kaikki paikalleen. Harvinaisen selkeä ja yksinkertainen ohje. Meillä sen toteutusta ei ole saatu vietyä ihan loppuun asti, mutta harjoitukset jatkuvat. Mielestäni meillä ei edes ole paljon tavaraa, ei ainakaan mitään hirveästi turhaa sellaista. Itsekin kuitenkin syyllistyn laskemaan tavaran käsistäni johonkin. Ja hetken päästä hermostun ja ärähdän, 
kun mikään ei ole siellä missä sen pitäisi olla!

Olen taipuvainen ajattelemaan, että ongelma on puhtaasti matemaattinen. Jos ihmisjoukosta 6/6 levittää tavaraa ja 1/6 laittaa niitä, rajallisen ajanjakson ajan, takaisin paikoilleen, yhtälö ei vain voi toimia. 
Vai mitä?


Näillä luulisi olevan oma paikkansa.
Tämä pöytä tuotiin keittiöön kukkia ja kynttilöitä varten.

Lehdet ovat kuitenkin kotelossa.

Iltapesua odotellessa.
Äiti, sun puhelin soi. Jossain.

-Heidi

4 kommenttia:

 1. Hallelujaaa! Nämä kuvat vois olla meiltä! (paitsi nuo elävät yrtit ei näytä tutulta...) Välillä ihan todella tuntuu, että lähtee pää irti, kun ihan alkeellisimmatkin siisteystavat on unohtuneet. On ihan äärimmäisen palkitsevaa tulla työpäivän jälkeen kotiin, aivan äärimmäiseen kaaokseen.

  Mutta helpottavaa jälleen, että muillakin. Mä jo ehdin ajatella että mun jälkikasvussa (ja miehessä...) on jotain vikaa. ;)

  -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin oudon lohduttavaa kuulla, ettei ole ainoa. Välillä tämän porukan kanssa alkaa epäillä itseään, että onko se vika sittenkin minussa, että tavaroiden kuuluu olla levällään huusholli kuin kaatopaikka.

   Poista
 2. hep...oon monesti meinannut ottaa kuvakollaasin kyseisestä aiheesta. Kylläkin ilman sen pidempiä tekstejä. Kuvat puhukoon puolestaan. Siispä tuttua myös meillä! :) Huojentavaa nähdä karua, kaunista ja rasittavaa arkea muillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaistahan se on, kaunista ja rasittavaa :)

   Poista

Tack!